Дрейк и Кание Уест със съвместен албум

Дрейк и Кание Уест със съвместен албум
Снимка: kanyefam
12 Септември 2016

Рапърът Кание Уест потвърди, че ще прави съвместен албум с колегата си Дрейк. Новината идва, след като бижута и скъпоценности за 3 млн. долара бяха откраднати от автобус, използван за турне на канадския рапър Дрейк, пише британския „TheGuardian”.

В интервю за Vogue, Уест заяви: "Ние просто работим върху музика, работим по куп парчета заедно, просто се забавляваме в студиото. Работим по един албум, така че има някои интересни неща, които да се очакват скоро". Уест не обяви повече подробности за съвместната му работа с Дрейк, но новината ще е добре дошла за канадеца, чийто автобус, нает за шоуто във Финикс с участието на Фючър, беше ограбен.

Снимка: differentstuffsdaily

Дрейк и Фючър гастролират във Финикс в рамките на турнето си „Summer Sixteen Tour”. Следващият им концерт е в Лос Анджелис.

В началото на август тази година Кание Уест официално подобри рекорда на музикалната легенда Майкъл Джексън в класацията на „Billboard“. Музикантът отбеляза своя 40-ти пореден хит в „Топ 40“. Това е песента „That Part“ с участието на Скулбой Кю. С това постижение рапърът влезе в списъка на най-добрите десетима мъже изпълнители и най-много хита в „Топ 40“, нареждайки се сред звезди като Марвин Гей, Крис Браун, Джей Зи, Елвис Пресли и други.

Тагове: Новина

Прочетете още