Днес е световната премиера на соловия албум на Camila Cabello - „Camila“

Днес е световната премиера на соловия албум на Camila Cabello - „Camila“
12 Януари 2018

Днес, 12 януари, 2018г. излиза едноименният солов албум на мултиплатинената певица и истинска сензация в света на музиката през 2017 година – Камила Кабейо! „Camila“ е наличен на физически носител (CD) в онлайн магазина musicmall.bg тук:http://http://bit.ly/2nQSxZj Дигиталната версия на албума е налична във всички легални платформи с директен достъп до новите сингли “Never Be The Same” и “Real Friends”.

Певицата определя този албум като най-значимото, емоционално и лично изживяване. Тя описва „Camila“ като „невероятният саундтрак на живота ми през последната една година“.

Дебютният албум включва и международния мега хит “Havana” (с участието на Young Thug). Парчето е #1 в глобалния поп радио чарт и заема #2 позиция в класацията на Billboard Hot 100 в продължение на пет последователни седмици.

Успехът на “Havana” е вторият номер едно сингъл в соловата кариера на певицата, след #1 парчето “Bad Things” с MGK. Не само това, но Камила стана „първият #1 дебют за 2017 от жена изпълнител в Топ 40“. “Havana” е #1 в чарта на iTunes „Overall Top Songs“, #2 в глобалния чарт на Spotify, #3 в щатския топ чарт на Spotify като от платформата обявиха, че Камила Кабейо е „четвъртият най-слушан артист в света“.

Двойно платиненият до момента сингъл “Havana” има над 406 милиона слушания, а видеото в YouTube/VEVO е с повече от 301 милиона гледания. Във Великобритания сингълът оглави официалния чарт в продължение на пет последователни седмици и регистрира най-големия успех от жена изпълнител в чарта след Адел.

В края на 2017-та година Камила представи сингъла на две от най-престижните музикални събития в света – на сцената на европейските награди на MTV EMA и по време на Американските музикални награди за латино музика.

Прочетете още