DJ Khaled представя един от най-очакваните албуми на годината - "GRATEFUL"

DJ Khaled представя един от най-очакваните албуми на годината -
27 Юни 2017

След няколко #1 хита в чартовете по целия свят, номинираният за GRAMMY®, мултиплатинен артист, продуцент, автор и музикало гуру - DJ Khaled - най-накрая представи новия си студиен албум! "GRATEFUL" [Вирджиния Рекърдс/Sony Music] e десети студиен проект в дискографията на DJ Khaled и излиза в цензурирана и нецензурирана версии. "GRATEFUL" е наличен на физически носител в http://www.musicmall.bg

DJ Khaled беше и сред звездите на сцената на наградите 2017 BET Awards, които се състояха на 25 юни. Музикантът представи хита “I’m the One”, сингъл от албума "GRATEFUL", който продължава и в момента да доминира в чартовете.  Миналата седмица се състоя и премиерата на най-новия сингъл от албума - колаборацията с Rihanna & Bryson Tiller в парчето "Wild Thoughts".

Една любопитна подробност - изпълнителен продуцент на албума е шестмесечният син на DJ Khaled - Asahd - който влиза в музикалната история като най-младият продуцент в музиката :) Както изглежда сезонът на Grateful е вече открит и 2017-та година ще принадлежи на Khaled и синът му - Asahd.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Като гост-музиканти в албума "Grateful" се включват някои от най-популярните и успешни артисти в света: “I’m The One” с участието на Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper, & Lil Wayne. Сингълът става и първият #1 хит на DJ Khaled в чарта на Billboard - Hot 100 като за по-малко от шест седмици достига платинен статус на продажби.  “I’m The One" оглави и сингъл чарта на Великобритания, Германия, Австралия и Нова Зеландия. Междувременно, друг сингъл от албума "Shining” с участието на BEYONCÉ & JAY Z оглави ърбан чарта на Билборд. Последният официален сингъл от албума “Wild Thoughts” [feat. Rihanna & Bryson Tiller] е на път да повтори успеха на предишните проекти. Освен Beyoncé, Jay Z, Rihanna, Lil Wayne, Justin Bieber, Chance The Rapper и Quavo, в албума участват още Alicia Keys, Future, Nas, Nicki Minaj, Travis Scott, Pusha T, Jadakiss, Gucci Mane, Fat Joe, Raekwon, T.I., 21 Savage, Young Thug, 2 Chainz, Rick Ross, Big Sean, Calvin Harris, Jeremih, PartyNextDoor, Kodak Black в общо 22 парчета.

Прочетете още