Demi Lovato тръгва на европейско турне през май

Demi Lovato тръгва на европейско турне през май
Снимка: Jhon S. Rojas
13 Февруари 2018

Мултиплатинената певица и автор на песни Demi Lovato зарадва европейските си фенове с новината за предстоящо турне. 14-дневната европейска обиколка на изпълнителката ще стартира на 28-ми май, 2018 г. с концерт в Белгия и ще приключи на 22-ри юни в Испания. Билетите за 2018 TELL ME YOU LOVE ME WORLD TOUR влизат в продажба в петък, 16-ти февруари, 2018 г. Продуцент на турнето е Live Nation. 

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

През юли, 2017 г. Lovato представи сингъла "Sorry Not Sorry", който е дебютното парче от новия й албум "Tell Me You Love Me". Сингълът "Sorry not Sorry" е с двойно-платинен статус с над 500 млн. стриймвания в световен мащаб и над 290 млн. гледания на официалното видео към него. Клипът е заснет по време на частно парти в дома на Demi, а сред гост-звездите се откроява Paris Hilton в ролята на диджей. Парти лентата е гледана на 290 млн. пъти в официалния канал на певицата в Youtube. Веднага след премиерата си през септември, 2017 г. албумът "Tell Me You Love Me" се изстреля в Топ 5 в общата класация на iTunes и към днешна дата е с двоен платинен статус по продажби.

В подкрепа на новия албум певицата пусна 78-мин. документален филм за живота си "Simply Complicated", който към днешна дата е гледан над 13 млн. пъти.

Прочетете още