Алиша Кийс ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY

Алиша Кийс ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY
16 Януари 2019

15-кратната носителка на наградите GRAMMY®, Алиша Кийс, ще води церемонията на 61-те годишни музикални награди GRAMMY, обявиха официално от Звукозаписната Академия (The Recording Academy™) и телевизия CBS.

За първи път световноизвестната певица и композитор ще е водещ на наградите, а церемонията ще се състои в „Стейпълс Сентър“ в Лос Анжелис на 10-ти февруари, 2019г.

"Знам какво е чувството на тази сцена и ще дам цялото необходимо настроение и енергия. Изключително съм развълнувана, че ще водя церемонията в най-значимата за музиката вечер, в която отбелязваме креативността, силата и магията. Особено съм горда с номинациите на всички невероятни жени в индустрията тази година.“ – казва Алиша Кийс.

Алиша Кийс е певица, композитор, музикант, продуцент, актриса и активистка; тя е отличена от New York Times за най-продаван автор, филмов и телевизионен продуцент, както и продуцент на няколко мюзикъла на Бродуей. От премиерата на монументалния й дебютен проект през 2001 година, „Songs In A Minor“, Алиша Кийс е продала до момента над 30 милиона копия албуми по целия свят и изгради изключителна кариера от хитове, постижения и отличия.

Прочетете още