Adele с таен акаунт в Twitter

Adele с таен акаунт в Twitter
Снимка: theimpossiblecool
17 Март 2017

Носителката на множество награди Адел, си е направила таен акаунт в Twitter. Това се е случило, след като мениджърите й са й забранили твърде често да пише в официалния си акаунт. Това сподели певицата пред свои фенове в Австралия, съобщава New York Daily News.

"Не ми позволяват да използвам собствения си Twitter, защото съм доста приказлива и често казвам погрешни неща. Ето защо ми отнеха тази привилегия", оплака се Адел.

Певицата отбеляза, че нейните медийни агенти не знаят за тайния й акаунт. "Е, сега, както изглежда, са научили, след като го казах", добави тя.

През ноември 2015 г. мениджърите на Адел й забраниха да използва профила си в Twitter, след няколко поста, в които певицата е прекалено искрена. Тогава Адел увери, че няма да закрива акаунта си, но вече няма да пише лично и всички публикации ще минават през двама редактори.

Снимка: adeleldn

Адел е една от най-успешните съвременни певци. На церемонията по раздаването на музикалните награди "Грами", която се състоя миналия месец, британската дива спечели заветната статуетка в три от четирите най-престижни отличия – за албум на годината („25“), за запис на годината и за песен на годината („Hello“). Тя взе „Грами“ във всички 5 категории, в които беше номинирана.

Снимка: music-daily

Останалите две бяха за най-добър вокален албум („25“) и за най-добро поп соло изпълнение („Hello“). Така тя повтори постижението си от 2012 година, когато отново взе „Грами“ за албум, песен и запис на годината.

Прочетете още