5 филма, които не бива да гледате с родителите си

5 филма, които не бива да гледате с родителите си
Снимка: Chris Johnson
15 Август 2016

Винаги е приятно да гледате някой интересен филм със семейството си, без значение на каква възраст сте. Още по-хубаво е, ако се предполага, че филма ще бъде интересен за всеки от семейството. Възможно е обаче гледането на филм с родителите да се окаже доста смущаващо. Ето 5 неподходящи филма за семейните филмови вечери.

1. „Шаферки“.

На пръв поглед от заглавието изглежда, че филма е абсолютно безобиден и забавен. Все пак става дума за шаферки, вероятно и сватба. Грешка! Във филма и много хумор, който разсмива всеки друг, но не й родителите. Острия и неподходящ език също не би им се харесал, освен това дава ясен знак, че не е подходящ за семейна филмова вечер.

Снимка: andreacpr

2. „Американски пай“.

"Американски пай“ е класическа комедия, която се харесва на много тийнейджъри, но не и на родителите им. Всеки, който си спомня ключовата цена, заради която филма е наречен по този начин, ще разбере защо не е подходящ за гледане с родителите. Страхотен забавен сюжет, изпълнен с много куриозни ситуации, стига да си го гледате сами или с приятели.

Снимка: misstwinpeaks2016

3. „50 нюанса сиво“.

В този филм (ако все още има някой, който не го е гледал) основно става дума за секс. Въобще всичко е обвързано с него. Така, че със сигурност е най-добре да го изключите от списъка с филми за семейните вечери.

Снимка: 50shades

4. „40-годишен девственик“.

Със сигурност родителите ви са готини хора, но едва ли ще запалите ентусиазма им, ако им споменете това заглавие. Във филма се разказва за 40-годишен мъж, който отчаяно иска да загуби непорочността си. Отново комедия, която си заслужава вниманието, но само с приятели!

Снимка: Randy Scribner Jr.

5. „Професия „Стриптизьор“.

Определено за женската аудитория този филм може да стане много любим. Никоя дама не би пропуснала възможността да поплакне очи по голите мъжки тела и особено по това на Чанинг Тейтъм. Но няма да е особено приятно да обсъждате даденостите на актьорите с майка си или баща си, без значение на каква възраст сте.

Снимка: magicmikexxl
 

Тагове: Забавни

Прочетете още