30 000 души закриха грандиозния финал на Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 в София

30 000 души закриха грандиозния финал на Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 в София
21 Септември 2015

Световната звезда Фейди закри концерта и хиляди софиянци пяха като един с австралиеца под дъжда

21.09.2015г. Звезден завършек на музикалното изживяване Coca-Cola Happy Energy Tour 2015. 30 000 софиянци изпратиха за шеста поредна година изпълнителите на #CCHET2015. Въпреки задаващия се дъжд, феновете на площад Батенберг заформиха истинска буря от аплодисменти и овации при появата на световната звезда Фейди. Австралиецът се качи на сцената в София заедно със своите танцьори и буквално доведе до истерия публиката с хитовете си "Can't Let Go", ''Laugh Till You Cry'' и „Habibi'“.

На мощен прием се радваше и тоталния фурор за 2015 - „Ела и си вземи“ на Криско и Гери-Никол. Софиянци не оставиха и за секунда момчетата от Ъпсурт да рапират сами и им пригласяха по време на всички парчета.

Дивите Лора Караджова, Сантра и Жана Бергендорф разтърсиха феновете с глас и сексапил, а лошото момче Кристо правеше компания на сцената на всяка една от красивите дами. Pavell & Venci Venc, заедно с Моисей, помолиха публиката да освети небето с мобилните си телефони и по време на изпълнението на „Единствената“, целият площад бе огрян от екраните на феновете. Софиянци пяха още с Михаела Филева, Рафи, Пламен и Иво, Славин Славчев, Кристина Дончева, Невена Пейкова и Михаела Маринова.

Подробности и новини от турнето можете да видите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и от медийния партньор - Радио и Телевизия CITY. Лео и Рафи и тази вечер бяха backstage гидове, с всичко най-интересно зад кулисите на концерта.

Прочетете още